Fatal Instrument –esiintyjäryhmä esittää toimintakomediansa ”Fatal Instrument Show” Lahti Fringe festivaaleilla Lahdessa

Fatal Instrument –esiintyjäryhmä esittää toimintakomediansa ”Fatal Instrument Show” Lahti Fringe festivaaleilla Lahdessa Vaahterasalissa 07.09.2019 klo 21:00-21:45

Tuomme esityksemme lahteen ensimmäistä kertaa. Palkittu Fatal Instrument Show yhdistää esittäviä taiteita. Yleisö pääsee kokemaan täysin uniikin yhdistelmän sirkus akrobatiaa, stuntteja, tikastasapainoilua, taistelulajeja, Hard Rock –musiikkia, Nunchakuja, draamaa ja komediaa. Esitys on nopeatempoinen ja eepinen elämys eikä jätä ketään kylmäksi. 

Liput 10 euroa osoitteesta www.kide.app tai paikan päältä käteisellä.

Fatal Instrument show voitti “Visit Turku” palkinnon Finfringe festivaaleilla. Ryhmä aloitti Turussa 2017 ja on esiintynyt jo kansainvälisesti Reykjavik fringe festivaaleilla. Ryhmä koostuu kolmesta miehestä, jotka ovat parhaimmistoa omissa taidoissaan euroopan tasolla.. 

Referenssit:

”Fatal Instrument show on huumorilla kyllästetty kolmen jäbän show, joka yhdistää useita eri taiteenlajeja. Esiintyjien on helppo laskea leikkiä omasta tekemisestään ja esityksestään, taustalla ollessa korkealuokkainen fyysinen taituruus. Akrobatiaa, taistelulajeja, livemusiikkia ja huumoria sisältävä show tuskin jättää ketään kylmäksi. Fatal Instrument show on hyvin ainutlaatuinen esitys, joka kannattaa nähdä.” 

–Iiro Heikkilä, esittävien taiteiden läänintaitelija

”Fatal Instrument Show edusti kunnialla suomalaista nykysirkusta ensimmäisillä FinFringe – festivaaleilla. Hauska, sujuvasti etenevä ja itseironinen pläjäys oli myös vakuuttava näyte tekijöidensä sirkus- ja musiikkitaidoista. Suosittelen!”

– Sami Rannila, taiteellinen johtaja, FinFringe