Mika Häkkinen osallistuu Valtteri Bottas Duathloniin

Valtteri Bottas. Kuva: Niki Soukkio

Mika Häkkinen nähdään 19. elokuuta Valtteri Bottas Duathlonissa. Valtteri Bottas haastoi kaksinkertaisen F1-maailmanmestari Mika Häkkisen mukaan ja Mika otti haasteen vastaan. Mika vastasi Valtterin haasteeseen twitter-tilillään. Valtteri Bottas Duathlon toivottaa positiivisen urheilijalegandan lämpästi tervetulleeksi mukaan tapahtumaan.

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 Lahdessa Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lahden Nastolasta kotoisin olevan Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen aloitteesta syntynyt tapahtuma järjestetään hänen kotimaastoissaan nyt toista kertaa. Ilmoittautuminen perheduathloniin ja Valtteri Bottas Duathlon -kisalähtöön miehille ja naisille on avoinna: www.valtteribottasduathlon.com/ilmoittautuminen

Duathlonissa kisataan Pajulahden pururadoilla maastojuoksussa ja -pyöräilyssä. Miesten ja naisten sarjassa kilpailumatkat ovat 5 km juoksu, 20 km maastopyöräily ja 3 km juoksu. Perheduathlonissa kisataan 2-3 henkilön joukkueissa ja vähintään yhden osallistujan on oltava 16 vuotta tai nuorempi. Perhesarjan matkat ovat 1,5 km juoksu, 5 km maastopyöräily ja 1,5 km juoksu.

Yleisöllä vapaa pääsy tapahtuma-alueelle

Tapahtumapäivään voi osallistua koko perheen kanssa seuraamalla kilpailua, ottamalla osaa kisaan tai osallistumalla erilaisiin aktiviteetteihin yhteistyökumppaneiden tapahtumatorilla. Luvassa on mm. ongintaa, onnenpyörää, erilaisia temppuratoja ja kasvomaalausta. Esiintymässä ovat mm. Mimi & Kuku ja Ilpo Kaikkonen.

Tapahtuman yritysyhteistyökumppanit: Tunturi, Mercedes-Benz, Westpro, Printscorpio, Halti, Kanresta, Ilta-Sanomat, Ovella Systems, Lehtimäki Tilausajot, Sponsor Insight, Loiste, Dinox, Kemppi, IWC, Etelä-Suomen Media ja Etelä-Suomen Sanomat.

Tapahtuman mahdollistavat: Pajulahti Olympic Training Center, Nastolan aluejohtokunta, Lahden kaupunki ja Lahti Region.